Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

Promofilm Compagnonsschool nu online!

Beste ouders,De promofilm voor onze school die in oktober is opgenomen, staat nu online. Amy uit groep 5 heeft de voice-over prachtig ingesproken en de film is helemaal gemonteerd. Het resultaat is schitterend!Kijken jullie allemaal even op www.compagnonsschool.nl ? Met groet,Team OBS De Compagnonsschool.

Lees meer 

Laura en Zyan officieel beëdigd als KIR-lid!

Beste ouders,Gisteren was het een zeer speciaal moment voor Ambion, onze school, maar ook vooral voor Laura uit groep 8 en Zyan uit groep 7 (en de super trotse ouders natuurlijk). Zoals eerder gemeld zijn zij gekozen om plaats te nemen in de KIR (Kinder Innovatie Raad) van Ambion. Deze raad gaat allerlei innovatieve, zelf gekozen onderzoeken verrichten, met het oog op hun toekomst. De rest van de school wordt er bij betrokken via een live stream met Thialf.    In een volle zaal in van de wereldberoemde ijshal, thuishaven van de KIR, werden alle leden officieel beëdigd, in het bijzijn van veel prominenten.Dat Laura en Zyan hun taak serieus nemen, blijkt al uit het feit dat zij deze plechtigheid verkozen boven het bezoek aan het rijksmuseum!Jullie gaan ongetwijfeld meer horen over Laura, Zyan en de KIR!In het fotoalbum staan een aantal foto’s om een impressie te krijgen van de bijeenkomst. Met groet,Henk Soeten,Directeur OBS De Compagnonsschool.

Lees meer 

Ouderavond op donderdag 21 november!

Beste ouders,Jullie zijn van ons gewend, dat wij alleen een ouderavond organiseren als wij echt iets te vertellen hebben over iets nieuws of iets speciaals e.d. Wij gaan nooit een avond regelen, omdat het nu eenmaal moet. Daar geloven wij niet in.Deze avond wordt op voorhand een bijzondere avond, waar je gewoonweg bij moet zijn. Waarom? Omdat we jullie nodig hebben om ons onderwijs voor de kinderen aanmerkelijk te verbeteren. Dat jullie (nog) meer betrokken zijn bij het leren van de kinderen. En omdat wij jullie op een andere manier willen informeren over de vorderingen van de kinderen. Kortom, we nemen jullie mee in de volgende ontwikkeling van onze school. En dat wil je echt niet missen!Onze gastspreker vanavond is niet de eerste de beste: Anton de Vries. Neem een kijkje op zijn website en dan snappen jullie precies wat wij bedoelen.Een officiële uitnodiging volgt nog, maar reserveer donderdag 21 november, in het belang van jullie kinderen, van jezelf en de school! Met groet,Henk Soeten, Directeur OBS De Compagnonsschool.

Lees meer 

Weg voor school officieel éénrichtingsverkeer!

Beste ouders,Sinds de opening van De Barte hebben wij een afspraak met de weggebruikers van De Barte om de weg voor het gebouw als éénrichtingsverkeer te beschouwen bij het in- en uitgaan van de school.Nu heeft de gemeente besloten om deze ongeschreven regel officieel te maken, dus nu is de weg voor De Barte voor de hele dag éénrichtingsverkeer in de richting van Heerenveen naar Bontebok. In de herfstvakantie worden de borden geplaatst en dan is deze regel meteen actief. Met groet,Henk Soeten, Directeur OBS De Compagnonsschool.

Lees meer 

Wat een prachtige optocht voor onze school!

Beste ouders,Wij zijn wij trots op de wagenbouwers van onze school! Ze hadden een werkelijk schitterende "Vogelsafari-wagen" gemaakt. En wat straalden onze kleuters op de hierop! Dank aan alle bouwers van de wagen!Maar ook onze jongere bouwers hadden mooie exemplaren gemaakt. De toekomst van de Allegorische Optocht zit wel snor.En natuurlijk de kinderen die zich prachtig hadden verkleed voor de kinderoptocht. Stuk voor stuk plaatjes!In het fotoalbum treffen jullie de foto's aan van de optocht. Neem de tijd ervoor! Team OBS De Compagnonsschool.

Lees meer 
Deel deze pagina