Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

Opening thema 'Worden wat je wil'

Wat hebben wij vandaag (maandag 27 september) een fantastische start van het thema 'Worden wat je wil' gehad. Alle kinderen mochten verkleed op school komen om tijdens de 'beroepenparade' langs een echte jury, de andere groepen en heel veel ouders te lopen! Wat heerlijk om dit weer te kunnen organiseren. Een betere start van het thema hadden wij ons niet kunnen wensen. Nu gaan we drie weken lang aan het werk binnen het thema met vakoverstijgende activiteiten en betekenisvolle inzet van technologie. 14 oktober is de afsluiting, een heuse 'beroepenmarkt'!

Lees meer 

De regenboogvlag wappert bij de Compagnonsschool

Bij ons op de Compagnonsschool wappert de regenboogvlag op 'Coming out day', als teken van solidariteit met de Regenbooggemeenschap en het bevorderen van emancipatie en veiligheid. Deze vlag laat zien dat lhbti+’ers zich geaccepteerd en veilig mogen voelen waar hij wappert. Dit past uitstekend bij de identiteit van ons openbaar onderwijs. 'Op de Compagnonsschool ben ik welkom en mag ik zijn wie ik ben!' Wil je meer lezen over de achtergrond? http://www.regenboogvlaggenvoorfryslan.frl/

Lees meer 

Apple Distinguished School

Compagnonsschool ontvangt predicaat Apple Distinguished School De Compagnonsschool is door Apple erkend als Apple Distinguished School gedurende 2021-2024 vanwege haar sterke visie op leren en lesgeven met hierbij een betekenisvolle inzet van de Apple technologie.

Lees meer