OBS De Compagnonsschool

OBS De Compagnonsschool, waar leren leuk is! Plezier in het leren is de basis tot goede leerprestaties. We hebben een fijne, sociale sfeer op school en van daaruit werken de leerlingen aan hun ontwikkeling. Door de inzet van moderne ICT middelen verzorgen wij onderwijs op maat: ieder kind krijgt op zijn of haar niveau leerstof aangerijkt. Ook dit zorgt voor veel leerplezier en zelfvertrouwen. Een mooie basis voor ontwikkeling en om de eigen talenten te ontdekken en verkennen.

Virtuele tour

ICT - Innovatie

OBS De Compagnonsschool is een innovatieve school en een landelijke voorloper op het gebied van ICT. Het mag duidelijk zijn dat ICT dan ook een prominente rol speelt in ons basisonderwijs. Niet als doel maar als middel, om te komen tot goed en modern onderwijs.

Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden