OBS De Compagnonsschool

OBS De Compagnonsschool, waar leren leuk is! Plezier in het leren is de basis tot goede leerprestaties. We hebben een fijne, sociale sfeer op school en van daaruit werken de leerlingen aan hun ontwikkeling. Door de inzet van moderne ICT middelen verzorgen wij onderwijs op maat: ieder kind krijgt op zijn of haar niveau leerstof aangereikt. Ook dit zorgt voor veel leerplezier en zelfvertrouwen. Een mooie basis voor ontwikkeling en om de eigen talenten te ontdekken en verkennen.

ICT - Innovatie

OBS De Compagnonsschool is een innovatieve school en een landelijke voorloper op het gebied van ICT. Het mag duidelijk z [..]

Odette Holkema

“De mooiste plek in De Knipe!”

Willy van der Zee

“Met z’n allen kijken we wat het kind nodig heeft”

Virtuele tour

ICT - Innovatie

OBS De Compagnonsschool is een innovatieve school en een landelijke voorloper op het gebied van ICT. Het mag duidelijk zijn dat ICT dan ook een prominente rol speelt in ons basisonderwijs. Niet als doel maar als middel, om te komen tot goed en modern onderwijs.

Odette Holkema

“De mooiste plek in De Knipe!”

Onze school

Nieuws

OBS De Compagnonsschool & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen