Bredewijkschool

Multifunctionele accommodatie

Ons schoolgebouw is een onderdeel van de multifunctionele accommodatie De Barte.
Iedere participant is gehuisvest in zijn eigen specifieke gedeelte van het gebouw en daarnaast zijn er multifunctionele ruimten die door iedereen gebruikt kunnen worden, zoals het speellokaal voor de kleuters, de gymzaal, de mediatheek, de keuken en enkele andere ruimten.

De eigen ruimten van onze school bestaan uit zes groepslokalen. Twee daarvan zijn van de onderbouw en liggen op de begane grond. Deze twee lokalen hebben een eigen ingang die gesitueerd is aan de zijkant van het “voorpleintje” van De Barte. Wij hebben drie lokalen op de verdieping aan de achterkant van het gebouw met het uitzicht op de weilanden en de bossen van Oranjewoud. Omdat onze school de laatste jaren flink is gegroeid, hebben wij nu de beschikking over een extra lokaal voor onze 6e groep op het achterplein van De Barte.

Verder is er een kamer voor de directie, een kamer voor de intern begeleider en remedial teaching en een teamkamer. Daarnaast hebben wij de beschikking over een aantal ruimten voor gezamenlijk gebruik, zoals het speellokaal, de gymzaal, de mediatheek, een gezamenlijke keuken, een ruimte voor de conciërge, een multifunctionele ruimte voor de mediatheek en een multifunctionele ruimte gelegen naast de gymzaal.

De Barte wordt beheerd door de participanten vereniging (PV). De voorzitter wordt geleverd door het dorpsbelang en alle instanties die gehuisvest zijn, zijn vertegenwoordigd in dit orgaan. Voor onze school heeft de directeur zitting in de PV.